GRIZLY Brusinky půlené (Klikva) 1000 g
Kód: 4421



Detailní popis produktu
Sušené brusinky jsou měkké a šťavnaté, skvělá pochoutka na doplnění energie kdykoliv během dne. Přidejte je do ranní kaše, oblíbené granoly či domácího koláče.
Nesířené sušené brusinky mají sladko-kyselou chuť a můžete je použít na mnoho způsobů. Výborně chutnají samotné, ale i jako součást domácího müsli, snídaňové granoly, domácího oříškového mixu se sušeným ovocem nebo salátu ze zeleniny či ovoce. Brusinky budou chutnat i malým dětem, třeba v ranní kaši. Rádi a často pečete? Hrst sušených brusinek zpestří chuť cookies nebo doma upečeného sladkého chlebíčku z třeného těsta. Sladkokyselou chuť vhodně doplní pecičky hořké čokolády, ze které snadno připravíte i polevu.
Složení: | Klikva velkoplodá 60 %, třtinový cukr 39 %, slunečnicový olej 1 %. |
---|---|
Alergeny: | Může obsahovat stopy arašídů a jiných skořápkových plodů. |
Země původu: | Kanada |
Balení: | Uzavíratelný PP obal nebo vakuově uzavřený PP obal (během přepravy může dojít k uvolnění obalu, což však nemá vliv na kvalitu). |
Skladování: | Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě. |
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: | 1423 KJ / 340 kcal |
Tuky: | 0,41 g |
z toho nasycených: | 0,07 g |
Sacharidy: | 78,4 g |
z toho cukry: | 65,1 g |
Vláknina: | 4,45 g |
Bílkoviny: | 0,79 g |
Sůl: | 0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovoce přírodní |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Hmotnost: | 1000 g |
Druh: | brusinka |
Forma: | celé |
výrobce: | Grizly |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.