GRIZLY Jahody lyofilizované prach a zlomky 50 g
Kód: 42609
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2.499 ,-

Platba online
Zaplatíte pohodlně přes platební bránu

Skladem do 24 hodin
Zboží SKLADEM odesíláme do 24 hodin

Věrnostní program
Získejte slevu až 5% při přihlášení
Detailní popis produktu
Vlastnosti a výhody: Lyofilizované jahody - prach a zlomky jsou 100% přírodní sušené jahody, které byly zpracovány metodou lyofilizace (mrazem sušení), což zachovává jejich přirozenou chuť, barvu .Tyto jsou rozdrcené na jemný prášek a malé kousíčky a v kuchyni je pro ně bohaté využití.
Lyofilizace je sušení hlubokým mrazením za velmi nízkého tlaku. Lyofilizované ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu a vůni.
Použití: Prach a zlomky z jahod sušených mrazem se hodí na pečení, do jogurtů, kaší, smoothie i do proteinů. Skvěle se hodí na obarvení korpusů nebo krémů do nich.
- Složení: Lyofilizované jahody 100 %
- Země původu: Polsko
- Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě. Sáček vždy pečlivě uzavřete.
- Balení: Znovuuzavíratelný potravinářský plastový sáček.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 359kJ / 323kcal |
Tuky: | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 61 g |
z toho cukry: | 44 g |
Vláknina: | 16 g |
Bílkoviny: | 5,8 g |
Sůl: | <0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mrazem sušené |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Hmotnost: | 50 g |
Druh: | jahoda |
Forma: | drcené |
Požadované vlastnosti: | lyofilizované |
výrobce: | Grizly |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář