GymBeam Kešu máslo s čokoládou a banánem 340 g
Kód: 44680
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2.499 ,-

Platba online
Zaplatíte pohodlně přes platební bránu

Skladem do 24 hodin
Zboží SKLADEM odesíláme do 24 hodin

Věrnostní program
Získejte slevu až 5% při přihlášení
Související produkty
Detailní popis produktu
GymBeam Kešu máslo s čokoládou a banánem 340 g. Kešu máslo s čokoládou a banánem je pomazánka vyrobená z lahodných kešu ořechů, které vás okouzlí svou máslovou chutí. K té dokonale zapadá smyslná čokoláda a sladkost lyofilizovaných banánů. Ve výsledku tak jde o vynikající pochoutku, kterou si zamilují malí i velcí mlsouni. Navíc je zdrojem zdravých tuků a obsahuje vlákninu prospěšnou pro optimální trávení. K lahodné chuti a prospěšným živinám se přidávají i široké možnosti využití v kuchyni. Kešu máslo s čokoládou a banánem má snadno roztíratelnou a krémovou konzistenci, díky které se skvěle hodí na start dne v kombinaci s čerstvými toasty. Dokonale zapadne i do různých receptů, které doplní cennými živinami i znamenitou chutí. Vyzkoušet můžete například jeho spojení se snídaňovou kaší. Dále skvěle dochutí dezerty či ovocné saláty. Neztratí se však ani ve smoothie a v kombinaci s palačinkami představuje úplně jiný level požitku. Největší mlsouni si ho však mohou vychutnat jen tak samostatně na lžičku a zahnat tak chuť na sladké. Složení: Kešu ořechy 80 %, čokoláda 15 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sójový lecitin, vanilkový burbon), lyofilizované banány 5 %, přírodní aroma. Může obsahovat stopy ořechových skořápek a arašídů. Bílé zbarvení na povrchu je způsobeno nižší teplotou a nejde o závadu produktu. Máslo zahřejte na pokojovou teplotu a promíchejte.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář